top of page
progresszív lencsék

Lencsék, amelyek minden távolságra megoldást jelentenek számodra: közelre, távolra és a köztes távolságra, így egy szemüveggel oldhatod meg az éleslátással kapcsolatos igényeidet. 

Válaszd a FreeForm technológiával készülő, személyre szabott progresszív lencsét és élvezd a lehető legjobb teljesítményt! 

Hogy mikor lehet szükséged a progresszív szemüvegre? További információkért klikk ide!

Bővebben a progresszív szemüvegekről pedig itt olvashatsz.

 Progresszív (multifokális) lencsék 

iD Myself

A Hoyalux iD Myself, a Hoya legújabb és legjobb progresszív lencséje a mai világ igényeire optimalizáltan megérkezett: minden korábbinál szélesebb látómező, könnyű fókuszváltás, éles, tiszta képérzékelés.

A részletes bemutatásért kattints ide!

iD Mystyle V+

A Mystyle 100%-ban személyre szabott, széles csatornás progresszív lencse, amely az egyedi, iD FreeForm Tervezési Technológiának köszönhetően kiemelkedő látásélményt biztosít, minden távolságra.

A lencsét a következő szempontok figyelembe vételével és egy egyedi szoftver, a Hoya iDentifier, segítségével rendeljük meg Neked: a kereted egyedi paraméterei, beleértve a dőlésszöget is, a PD (szemtávolság) és EP (szemmagasság) adataid, a korrekciós értéked és az előző szemüveged adatai.

Ebből a lencséből nincs két egyforma, egyedileg készül Neked!

Lifestyle 3 és 3i

A LifeStyle 3 tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz. Három különböző tervezési variációban érhető el, így minden vizuális igényednek eleget tesz.

Ha ezt a lencsét választod, optimalizált látásélességet, pihentető látásélményt és stabil képalkotást nyújt Neked, figyelemeb véve a modern kor digitális eszközeinek gyakori használatát is.

Balansis

A Balansis kényelmes látást és stabil képérzékelést biztosít Neked minden élethelyzetedben.

Ez a lencse széles, tiszta látómezőt, természetes képváltást nyújt közelre tekintéskor, valamint stabilitásérzetet, mozgás és lépcsőzés közben is.

Please reload

 A digitális világ igényeire szabott lencse 

Gyakran - legalább napi 4 órán át - használsz digitális eszközöket (okostelefon, tablet, laptop, PC) ?

Közelre szükséged van egy kis segítségre, de még korai a progresszív (multifokális) lencse?

A megoldást a Sync III lencse biztosítja.

További információkat a digitális eszközök okozta szemfáradtságról itt találsz

Sync III, a digitális lencse

A Hoya Sync III lencsék normál, távoli szemüvegként működnek, a lencsék alsó részén azonban egy "teljesítménynövelő zóna" található, amely kimondottan a mai digitális világ által támasztott követelményekhez igazodik.

A teljesítménynövelő zónában finoman emelkedik a dioptriaérték, így e lencsék segítenek a szemizmaid pihentetésében, megkönnyítik a fókuszálást és az alkalmazkodást közelre tekintésnél, illetve csökkentik a szemed megerőltetését és kényelmes látásélményt biztosítanak a közeli feladataidhoz is, mint például olvasás és digitális eszközök használata.

A lencse használatával a szemed hosszabb ideig fitt marad és könnyebben szokod majd meg a progresszív (multifokális) lencsét.

Háromféle dioptria-átmenetből választhatsz, így gyakorlatilag mind a fiatalabb korosztálynak, mind a korai presbyopoknak kiváló választás lehet.

Please reload

 Egyfókuszú  lencsék 

Közellátás (myopia), távollátás (hypermetropia) és asztigmia (cylinder dioptria) korrekciójához.

Identity V+

Személyre szabott, egyfókuszú lencse, amely a Te vizuális igényeidnek megfelelően kerül kialakításra. Csúcsminőségű termék, amely a legújabb technológiai eljárásoknak köszönhetően oldja meg az éleslátással kapcsolatos elvárásaidat. A FreeForm tervezési és felületkialakítási technológia garantálja a kiemelkedő látásélményedet.

Különösen ajánljuk magasabb dioptriáknál és/vagy erősebb asztigmia esetén.

Nulux Trueform

Egyfókuszú, aszférikus felületkialakítás. Laposabb görbületű, így esztétikusabb megjelenést biztosít számodra. Magasabb szintű látásélmény a széles, torzításmentes látómezőnek köszönhetően.

Ajánlott magasabb dioptriaértékek esetén.

PNX 1,53

Ez a lencse tiszta, éles látást biztosít számodra. Egyedülálló, rendkívül erős, törés- és ütésálló, ultrakönnyű alapanyag.

Ajánljuk leginkább gyermekeknek, illetve az aktív, sportos életet élőknek.

Hilux Trueform

Egyfókuszú, szférikus lencse a mindennapi igényekhez igazítva. Alacsonyabb dioptriaértékek esetén javasoljuk.

Please reload

munkaszemüveg lencsék

 Munkaszemüveg lencsék 

Eleget tesznek a beltéri, irodai munkavégzéssel kapcsolatos éleslátási igényeidnek.

iD WorkStyle V+

Az iD WorkStyle a munkaszemüvegek csúcsát jelenti. A személyedre szabott, iD FreeForm Tervezési Technológiával készülő lencse a munkakörülményeidnek és szemüvegviselési szokásaidnak figyelembe vételével kerül kialakításra. 

Nyugodt, kiegyensúlyozott látást biztosít. Három tervezési variációban rendelheted: Close, Screen és Space, így tökéletes megoldást nyújt, ha irodai és más beltéri munkát végzel.

Tact 200/400 TrueForm

Kiváló munkaszemüveg lencse beltéri tevékenységhez, 2 és 4 méteres távolságra optimalizált. Lehetőséged van a közeli és köztes távolságra választani, ez a Tact 200. Nagyobb látómező-mélység igényed estén pedig a Tact 400 jelenti a megoldást számodra. Megkönnyíti a gyakori fókuszváltásokat.

Lecture TrueForm

Ideális megoldás az intenzív olvasók számára, magasabb addíciónál. Természetes testtartás mellett is hatékony beltéri munkavégzést tesz lehetővé.

AddPower TrueForm

Dinamikus olvasólencse, a normál olvasólencséhez képest kiváló mélység- és szélességészlelést biztosít Neked. Kényelmes megoldás közelre és munkatávolságra, segíti a gyors fókuszváltást a különböző távolságok között.

Please reload

napvédő lencsék

 Napvédő lencsék 

Óvd és kíméld a szemeidet anélkül, hogy lemondanál a napsütés élvezetéről!

Chemistrie klip

A szemüvegedre szabott, mágneses, polarizált előtét, amelyet 11-féle színárnyalatból választhatsz ki. Diszkréten illeszkedik az optikai keretedhez.

A klip mágnesét akár Swarowski kristálydíszítéssel is kérheted.

Spectrum Sphere színezések

Napszemüveg vagy sportszemüveg lencsét rendelnél az általad megálmodott színben? 64-féle árnyalat közül választhatsz, akár átmenetes színben is, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illő megoldást.

Dynamic Sphere polarizált lencse

Ez a polarizált lencse kiszűri a ragyogást okozó vízszintes fényhullámokat, így erős fényben is nyugodt, fókuszált látást biztosít. 

Különösen ajánljuk autóvezetéshez, kültéri tevékenységekhez és extrém sportokhoz.

Hoya Mirror réteg

Amellett, hogy népszerű és divatos, a tükrös napszemüveglencsék visszatükrözik a fényt a lencse felületéről, ezáltal csökkentve a szemedbe fénymennyiséget. Csökkentik a ragyogás okozta vizuális diszkomfortot és a szem megerőltetését. Ajánljuk, ha fényes, ragyogó környezetben (hó, víz vagy homok) tartózkodsz. 

Please reload

 Speciális lencsék 

Élethelyzetek, életkorok és aktivitások precíz, mindennapi kiszolgálói.

Szemüveglencse gyermekeknek

A gyermekek életstílusa - az éleslátás biztosítása mellett - speciális kihívásokat is állít a szemüveglencsék felé, ezért csak a biztonságos és könnyű megoldás jöhet szóba.

A PNX Kids lencse rendkívül vékony és könnyű, törés- és ütésálló, 100% UV-védelmet és maximális kényelmet biztosít kis viselőiknek, valamint kombinálhatóak különböző felületkezelésekkel és színezésekkel.

További információkat a gyermekeknek szóló megoldásokról itt találsz.

Lencse autóvezetéshez

Az EnRoute lencse a biztonságot és a kényelemet nyújtja számodra autóvezetés közben. Segítség a zavaró időjárási körülmények (köd, eső, hó, napsütés) és a vakító LED vagy Xenon fények esetén. Kontrasztfokozó hatása pedig további segítség a biztonságos hazatérésedhez.

Éleslátás és pihentető látásélmény vezetés közben.

Sportszemüveg lencse

Aktív életet élsz és fontos számodra az éleslátás? Válaszd a teljesítmény magas szintjét: a Sportive lencse széles látómezőt és kontrasztos látást biztosít minden távolságra. Az ívelt lencse több védelmet nyújt a szemed számára a széllel, porral és napsugárzással szemben.

Rendelheted egyfókuszú és progresszív (multifokális) kivitelben is, az aktivitásaidnak legmegfelelőbb rétegekkel.

Néhány további gondolatot ehhez a témához ide kattintva olvashatsz.

Please reload

bottom of page