top of page

A vizsgálat menete:

Anamnézis felvétele – a jó anamnézis egyenlő egy fél diagnózissal, éppen ezért felteszünk általános, a személyedre vonatkozó kérdéseket (általános betegségek, mint például cukorbetegség, magas vérnyomás, reumatikus panaszok, szív- és keringési problémák, fertőző betegségek, tumor, műtétek, gyógyszerszedés, allergiák (gyógyszer, pollen, fém), alkohol- cigaretta- drogfogyasztás, foglalkozás, hobbi, sport, autóvezetés) majd áttekintjük a szemmel kapcsolatos kórelőzményeket: fényérzékenység, (migrénes) fejfájás, frontérzékenység, szemüveg és/vagy kontaktlencse eddigi használatára vonatkozó részletek, szemszárazság, allergia, kancsalság, korábbi szembetegségek, szemsérülések, szemműtétek, az utolsó látásvizsgálat időpontja, eredménye, majd pedig a jelenlegi panaszok: látászavar, látásprobléma és/vagy szervi panasz részletekbe menően (távolra és/vagy közelre való fókuszálás nehézségei, képernyő előtti munkavégzés közbeni szemfáradtság, szemfájdalom, problémák szürkületi/esti autóvezetésnél, feliratos mozifilmek megtekintésénél, apró betűk olvasási nehézségei, betűméret felnagyítása, „rövidülő” kar, kettőslátás, térbeli tájékozódás nehézségei, ködös látás, foltos látás, villanó fénykarikák észlelése.

Vékonyított lencsék - fókuszban az esztétikum és a súly

Szeretnéd, ha a szemüveglencséd esztétikus lenne és változatlannak látszódna a szemed mérete benne?

Fontos, hogy könnyű és strapabíró alapanyagból készüljön?

Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbbet!

Eyvia 1,74

Tökéletességre törekszel? Ez a kiemelkedő optikai tulajdonságokkal bíró, ultra vékony, továbbfejlesztett szemüveglencse-alapanyag még a legigényesebbek számára is tökéletes választás lehet, könnyű súlyának és elegáns megjelenésének köszönhetően.

Ideális megoldást nyújt Neked, ha erős pluszos vagy mínuszos a korrekciód.

Eynoa 1,67

Vékony, könnyű és rugalmas alapanyag, amely kényelmet és elegáns megjelenést biztosít számodra. Ez a lencse, köszönhetően az 1.67-es törésmutatójának, elsősorban akkor ideális számodra, ha mérsékelt vagy magas pluszos/mínuszos korrekcióra van szükséged.

Eyas 1,6

Optikai tisztaság és kivételes kényelem. Az Eyas az 1,60-as törésmutatójával kiváló megoldás a számodra alacsony vagy közepes korrekciós igény esetén. Ez a típus évek óta a legnépszerűbb választás.

PNX 1,53

Erős és megbízható, törés- és ütésálló szemüveglencse alapanyag. Különösen javasoljuk, ha kedveled az aktív, sportos életmódot, illetve gyermekek számára ez az első számú ajánlásunk.

CR39 1,50

Standard műanyag lencse, leginkább alacsony korrekcióhoz.

Please reload

bottom of page