A vizsgálat menete:

Anamnézis felvétele – a jó anamnézis egyenlő egy fél diagnózissal, éppen ezért felteszünk általános, a személyedre vonatkozó kérdéseket (általános betegségek, mint például cukorbetegség, magas vérnyomás, reumatikus panaszok, szív- és keringési problémák, fertőző betegségek, tumor, műtétek, gyógyszerszedés, allergiák (gyógyszer, pollen, fém), alkohol- cigaretta- drogfogyasztás, foglalkozás, hobbi, sport, autóvezetés) majd áttekintjük a szemmel kapcsolatos kórelőzményeket: fényérzékenység, (migrénes) fejfájás, frontérzékenység, szemüveg és/vagy kontaktlencse eddigi használatára vonatkozó részletek, szemszárazság, allergia, kancsalság, korábbi szembetegségek, szemsérülések, szemműtétek, az utolsó látásvizsgálat időpontja, eredménye, majd pedig a jelenlegi panaszok: látászavar, látásprobléma és/vagy szervi panasz részletekbe menően (távolra és/vagy közelre való fókuszálás nehézségei, képernyő előtti munkavégzés közbeni szemfáradtság, szemfájdalom, problémák szürkületi/esti autóvezetésnél, feliratos mozifilmek megtekintésénél, apró betűk olvasási nehézségei, betűméret felnagyítása, „rövidülő” kar, kettőslátás, térbeli tájékozódás nehézségei, ködös látás, foltos látás, villanó fénykarikák észlelése.

Vékonyított lencsék - fókuszban az esztétikum és a súly

Szeretnéd, ha a szemüveglencséd esztétikus lenne és változatlannak látszódna a szemed mérete benne?

Fontos, hogy könnyű és strapabíró alapanyagból készüljön?

Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbbet!

Eyvia 1,74

Tökéletességre törekszel? Ez a kiemelkedő optikai tulajdonságokkal bíró, ultra vékony, továbbfejlesztett szemüveglencse-alapanyag még a legigényesebbek számára is tökéletes választás lehet, könnyű súlyának és elegáns megjelenésének köszönhetően.

Ideális megoldást nyújt Neked, ha erős pluszos vagy mínuszos a korrekciód.

Eynoa 1,67

Vékony, könnyű és rugalmas alapanyag, amely kényelmet és elegáns megjelenést biztosít számodra. Ez a lencse, köszönhetően az 1.67-es törésmutatójának, elsősorban akkor ideális számodra, ha mérsékelt vagy magas pluszos/mínuszos korrekcióra van szükséged.

Eyas 1,6

Optikai tisztaság és kivételes kényelem. Az Eyas az 1,60-as törésmutatójával kiváló megoldás a számodra alacsony vagy közepes korrekciós igény esetén. Ez a típus évek óta a legnépszerűbb választás.

PNX 1,53

Erős és megbízható, törés- és ütésálló szemüveglencse alapanyag. Különösen javasoljuk, ha kedveled az aktív, sportos életmódot, illetve gyermekek számára ez az első számú ajánlásunk.

CR39 1,50

Standard műanyag lencse, leginkább alacsony korrekcióhoz.

Please reload