-25% 

A Hoya legjobb progresszív lencséit most 25% kedvezménnyel rendelheted meg. Könnyű megszokás, széles látómező, éleslátás minden távolságra.

 Hoyalux iD MySelf 

A Hoya legújabb és legjobb progresszív lencséje, amely úttörő technológiák felhasználásával készül, 100%-ban személyre szabottan.

Bővebben erről a kiváló termékről itt olvashatsz.

 Hoya LifeStyle 3i 

Ez a lencse tökéletesen illeszkedik az életstílusodhoz. Három különböző tervezési variációból választjuk ki a Neked legmegfelelőbbet.

A progresszív lencsékről ide kattintva találsz több információt.

 -20 % 

Korunk legnagyobb kihívása a szemeid számára a különböző digitális eszközeid napi több órán át tartó használata. 

Most 20% kedvezménnyel rendelheted meg minden, BlueControl réteggel ellátott lencsénket!

 BlueControl réteg 

Tökéletes megoldás a digitális világ kihívásaira: nyugodtabb, kontrasztosabb látást biztosít és csökkenti a szemeidbe jutó kék fény mennyiségét, így a szemeid pihentebbek és egészségesebbek maradnak. 

A digitális világ kihívásairól ide kattintva olvashatsz, a BlueControl rétegről pedig itt találsz további információkat.

digital%20device%20user_edited.jpg

 -25 % 

Az őszi-téli időszak a gépjárművezetők szemeit is extra megterhelésnek teszi ki: az esős, havas, ködös idő, a szembejövő járművek reflektorai csökkentik a kontrasztot, megnehezítik a fókuszálást és fárasztják a szemeidet. A megoldás az EnRoute lencse, amelyet most 25% kedvezménnyel rendelhetsz meg.

 EnRoute lencse 

A lencse, amely a gépjárművezetők igényeinek figyelembe vételével készült. Csökkenti a ragyogást, a fények szóródását, növeli a kontrasztot, javítja a színézékelést, igazán pihentető nyújt a szemeidnek, rossz látási viszonyok között is.

Rendelheted egyfókuszú és progresszív kivitelben is.

Ae EnRoute lencséről ebben a bejegyzésben írtunk bővebben.

hoya enroute.jpg

A fenti ajánlatokat korlátlan mennyiségben veheted igénybe.

Az ajánlataink 2021. január 31-ig érvényesek.

További információkkal az üzletünkben vagy a +36304164990-es számon és

az optikavalentin@gmail.com címen szolgálunk.