• Optika Valentin

iD Myself - messze a legjobb progresszív lencse Hoya-tól


A progresszív (multifokális) lencsék fejlesztői lépést tartanak

a folyamatosan változó igényekkel, amelyeket a mi életstílusunk változásai alapoznak meg.


Az utóbbi években jelentősen megnőtt az internethasználók száma, ahogyan a digitális eszközeink használatának ideje is, az elérés jellemző eszközévé pedig egyre inkább az okostelefon válik. Ez azt jelenti, hogy újabb kihívások jelentek meg a szemeink előtt, a szó szoros értelmében.A progresszív lencsék története már több mint 60 éves. A presbyopia szemüveges korrekciójának ezen eszközét Bernard Maitenaz tervei alapján valósították meg. A találmányt az akkoriban piacvezető bifokális lencsét egyre gyakrabban ért kifogás, a nehézkes fókuszváltás inspirálta.

A megoldás nagyszerűen sikerült és hamarosan első számú megoldássá vált, azzal együtt is, hogy tapasztalható volt a vertikális csatorna szélességi korlátainak és a széli torzításnak a jelenléte.

A fejlesztések leginkább e két probléma köré összpontosultak. Nagy áttörést jelentett

az úgynevezett FreeForm gyártási eljárás megjelenése, amely jelentős személyre szabhatóságot, ezzel pedig könnyebb megszokást és szélesebb látómezőt biztosított.

Az eltelt években gyakorlatilag minden alapanyag és rétegzés rendelhetővé vált a progresszív lencsék kínálatában, így nem kell lemondanod a legújabb rétegekről, mint például az UV- és

a kékfény szűrő, ahogyan a fényre sötétedésről és a polarizált vagy divatosan színezett lencséről sem, akár legvékonyabb és legesztétikusabb kivitelben is.

A progresszív lencsék fejlődése töretlen. A legújabb lépcsőfok a Hoyalux iD Myself, a Hoya legfrissebb és legjobb progresszív lencséje. Ideje felfedezned a a tökéleste látást minden távolságra, kedvezménnyel és ajándékkal!

Nézzük meg, hogy miben kiemelkedő ez a lencse!Hoyalux iD Myself


Az új progresszív lencse tervezésekor

a legfontosabb szempontok a könnyű megszokás, a stabil látómező éles képpel és

a fókuszváltások megkönnyítése voltak.

A modern gyártástechnológia lehetővé teszi, hogy a Myself lencsét a változó világ igényeinek megfeleltetve, 100%-ban a személyedre szabottan készítsük el, megkönnyítve az új progresszív lencséd megszokását.


A széli torzítás csökkentésével szélesebb látómezőt kaptunk, egyúttal csökkent az imbolygásérzet. A látómező stabil, köszönhetően a szélesebb csatornának, így éles és tiszta a kép, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet végzünk. Különösen igaz ez a karnyújtásnyi, köztes távolságra, amin belül használjuk a digitális eszközeinket és olvasunk.

A fókuszváltások egyre gyakrabban a karnyújtásnyi zónán belül zajlanak, a progresszív lencse középső-alsó részeit használva, növelve ezzel a szem akkomodációs terhelését. Az optimalizált látómező teszi a dolgát, a tiszta távoli rész mellett a korábbi lencséknél jobb köztes és közeli mezőt biztosít a Myself.

Örömmel látunk, ha kipróbálnád a tökéletesebb látásélményt, mindezt 100%-ban a személyedre szabva! Legyél az első 15 új viselőnk egyike és mi a 25% kedvezmény mellett egy pár hazai, kézműves arany fülbevalóval is meglepünk! Erről bővebben itt olvashatsz.

Kérdésed merült fel? Személyesen, telefonon és online állunk rendelkezésedre, ahol időpontot is foglalhatsz.Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!
192 megtekintés