top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

iD Myself - messze a legjobb progresszív lencse Hoya-tólA progresszív (multifokális) lencsék fejlesztői lépést tartanak

a folyamatosan változó igényekkel, amelyeket a mi életstílusunk változásai alapoznak meg.


Az utóbbi években jelentősen megnőtt az internethasználók száma, ahogyan a digitális eszközeink használatának ideje is, az elérés jellemző eszközévé pedig egyre inkább az okostelefon válik. Ez azt jelenti, hogy újabb kihívások jelentek meg a szemeink előtt, a szó szoros értelmében. Aggodalomra nincs okod, a gyártók folyamatosan dolgoznak a fejlesztésen, így napra kész megoldással szolgálunk az ilyen jellegű problémáidra. Ebben a cikkben a Hoya MySelf lencséjére helyezzük a hangsúlyt, bemutatjuk azokat az innovációkat, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat.


A progresszív lencsék története már több mint 60 éves. A találmányt az akkoriban piacvezető bifokális lencsét egyre gyakrabban ért kifogás, a nehézkes fókuszváltás inspirálta. 
A lencse nagyszerűen sikerült és hamarosan első számú megoldássá vált. A fejlődés azóta is töretlen, folyamatosan épülnek be az újabb és újabb inoovációk a gyártástechnológiába, együtt az újabb és újabb alapanyagokkal, rétegzésekkel. Ennek eredményeként a mai kor lencséi 100%-ban személyre szabhatóak, ezen felül gyakorlatilag minden alapanyag és rétegzés rendelhetővé vált a progresszív lencsék kínálatában, akár legvékonyabb és legesztétikusabb kivitelben is.


Hoyalux iD Myself


Az új MySelf lencse tervezésekor

a legfontosabb szempontok a könnyű megszokás, a stabil látómező, az éles kép, a kevesebb "imbolygás" és a fókuszváltások megkönnyítése voltak.

Íme, az öt innováció, amelyek lehetővé teszik, hogy kiemelkedő látásélménnyel és használatósággal gazdagodj:1. Integrált dupla felületkialakítás

Minimalizálja a vizuális torzítást, természetesebb szemmozgásokat tesz lehetővé.


2. Binokulári Harmonizációs Technológia

Javítja a mélységészlelést, megerőltetés nélküli fókuszálást biztosít.


3. 3D binokuláris látás

Megerőltetés nélküli fókuszváltás és azonnali éles látást biztosít bármilyen

tevékenység közben, beleértve a digitális eszközök használatát is.


4. Könnyű Megszokás Technológia

Korábban nem tapasztalt széles, optimalizált látómezők, minden távolságra az igazán gyors megszokás érdekében.


5. Az új Hoya iDentifier

A Hoya egyedi konzultációs eszköze, amely biztosítja, hogy a lencsék 100%-ban személyre szabottak legyenek.


A széli torzítás csökkentésével szélesebb látómezőt kaptunk, egyúttal csökken az imbolygásérzet. A látómező stabil, köszönhetően a szélesebb csatornának, így éles és tiszta a kép, függetlenül attól, hogy milyen tevékenységet végzel. Különösen igaz ez a karnyújtásnyi, köztes távolságra, amin belül használod a digitális eszközeidet és olvasol.

A fókuszváltásaid egyre gyakrabban a karnyújtásnyi zónán belül zajlanak, a progresszív lencse középső-alsó részeit használva, növelve ezzel a szemed akkomodációs terhelését. Az optimalizált látómező teszi a dolgát, a tiszta távoli rész mellett a korábbi lencséknél jobb köztes és közeli mezőt biztosít neked a Myself.


A Hoyalux iD MySelf a Hoya legjobb progresszív megoldása, mely az úttörő technológiák és az

ember alkotta innovációk kombinációja. 100%-ban személyre szabott szemüveglencse, mely kiváló teljesítményt biztosít minden tevékenység közben, és lehetővé teszi, hogy mindig a legjobbat hozd ki magadból.


Örömmel látunk, ha kipróbálnád a tökéletesebb látásélményt!

Kérdésed merült fel? Személyesen, telefonon és online állunk rendelkezésedre, ahol időpontot is foglalhatsz.


 

Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!
490 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page