top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

A madárka berepült - megérkezett Birdy, a saját kollekciónk



Hoya prémium garancia


Különböző keretkollekciókkal dolgozunk, magyar és nemzetközi gyártókkal, de mindig is vágytunk arra, hogy egyedi tervezésű, manufakturális, minőségi anyaghasználattal és a saját márkanevünkkel készülő szemüvegkeret és napszemüveg kínálatot tudjunk bemutatni Neked. Kutattunk, kerestünk és a közelmúltban, a milánói nemzetközi optikai kiállításon megtaláltuk a gyártót, aki rugalmasan és magas minőségben képes életre kelteni a mi álmainkat. Reméljük, Neked is tetszeni fog.

Nézz, láss, élj és kinyílik a világ! Élvezd a mindennapokat a Birdy színvilágával és egyedi stílusával!


A megbeszélések során kibontakozott, hogy az elképzeléseink valóra válhatnak: a gyártó merész színváltozatai-színpárosításai, extravagáns formavilága egyedi megjelenést és stílust fog ajándékozni Neked, a Birdy viselőjének.


A kollekció alapvető jellemzője a hagyományos olasz stílus, a minőségi anyaghasználat és kézi megmunkálás finomságai.

A modellek egy része igaz örökzöld: a klasszikus, egyszerű, de mégis bátor megjelenés, amely formavilágában több évtizedes, időről időre finomított, új színekkel, de az alapvető stílusjegyek állandóak. Időtálló modellek, kellemes robosztussággal.





Természetesen megvannak a modern stílust képviselő modellek is, amelyek jellemzője az egyszerűség, sajátos formákkal és részletekkel.

Az eltérő keretvastagsággal, színek kontrasztjainak keveredésével, csíkos mintázattal, unisex formák alkalmazásával megjelenik az extravagancia, néhol a minimalizmus is. A vintage stílus kiválóan ötvöződik a karcsú és könnyű anyagválasztással, modern vonalvezetéssel.





A gyártó a szemüveggyártás őshazájában, Olaszországban, a pugliai Barlettában 1946 óta készít szemüvegkereteket, most már a harmadik generáció vezetésével. Jelentős szereplői az olasz, kézzel készített acetát keretek dizájn- és gyártói szektorának.

Jelen vannak az európai és az észak-amerikai piacon, rendszeres résztvevői a számottevő nemzetközi optikai kiállításoknak. A gyártás során az eredeti olasz kézműves hagyományokat alkalmazzák, vegyítve saját, egyedi elképzeléseikkel, formaterveikkel.


Látogass meg minket, ha találtál szemrevaló modelleket!


 

Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!




bottom of page