top of page

Sportszemüveg az aktív élet szerelmeseinek

Amennyiben aktív életet élsz vagy rendszeresen sportolsz, az éleslátásod biztosításához szükséged lehet az erre alkalmas szemüvegre.

A jó sportszemüveg, amellett, hogy biztosítja számodra az éleslátást és a szemeid védelmét, lehetővé teszi Számodra, hogy zavartalanul hódolhass a szabadidős vagy sporttevékenységeidnek.

Többféle lehetőségből választhatsz nálunk, a dioptriás úszószemüvegen át a különböző rögzítési és védelmi megoldásokat kínáló sportszemüvegekig.

Speciális, dioptriás lencsék sportszemüvegekhez

A sportszemüvegekhez speciális lencséket is választhatsz, így az éleslátás nem jelent gondot az aktív időtöltéseid közben.

Válaszd a teljesítmény magas szintjét: a Sportive lencse széles látómezőt és kontrasztos látást biztosít minden távolságra. Az ívelt lencse több védelmet nyújt a szemed számára a széllel, porral és napsugárzással szemben.

Rendelheted egyfókuszú és progresszív (multifokális) kivitelben is, az aktivitásaidnak legmegfelelőbb rétegekkel.

optika valentin sportszemüveg lencse
optika valentin sportszemüveg lencse

Íme, a rendelkezésedre álló rétegek és színezések:

Dynamic Sphere polarizált lencse

Ez a polarizált lencse kiszűri a ragyogást okozó vízszintes fényhullámokat, így erős fényben is nyugodt, fókuszált látást biztosít. 

Különösen ajánljuk autóvezetéshez, kültéri tevékenységekhez és extrém sportokhoz.

Spectrum Sphere színezések

Napszemüveg vagy sportszemüveg lencsét rendelnél az általad megálmodott színben? 64-féle árnyalat közül választhatsz, akár átmenetes színben is, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illő megoldást.

Hoya Mirror réteg

Amellett, hogy népszerű és divatos, a tükrös napszemüveglencsék visszatükrözik a fényt a lencse felületéről, ezáltal csökkentve a szemedbe jutó fénymennyiséget. Csökkentik a ragyogás okozta vizuális diszkomfortot és a szem megerőltetését. Ajánljuk, ha fényes, ragyogó környezetben (hó, víz vagy homok) tartózkodsz. 

Please reload

bottom of page