top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

Amikor a Sunset és a Bartók Boulevard találkoznak: megérkezett hozzánk az Oliver Peoples

Frissítve: 2019. nov. 7.

Az Oliver Peoples egyenesen Hollywoodból, Kalifornia szívéből, az ikonikus Sunset Boulevard-ról érkezik meg hozzánk. A különleges, los angelesi kultúra minden eleme – beleértve a divatot, a filmművészetet, a zenét és a hamisítatlan kaliforniai életérzést – hatással volt a brandre és tetten érhető minden Oliver Peoples szemüvegen. Az 1987 óta létező márka célja, hogy a minőséget és a hollywoodi életérzést közvetítse termékein keresztül, bárhol is jár a világban a viselője.



Oliver Peoples


Az 1980-as évek futurisztikus világában rendkívül furcsán hatott az Oliver Peoples által képviselt vintage stílus, de a minőség és a klasszikus vonalak gyorsan meggyőzték a közönséget. Olyannyira, hogy ’84-ben már Andy Warhol feszített a német Vouge címlapján, egy azóta ikonikussá vált OP napszemüvegben. Innen pedig már egyenes út vezetett a sztárok arcához.


Kifinomult stílus, utánozhatatlan minőség

A nagyszerűen megálmodott, generációkon átívelő dizájn mellett az aprólékos kivitelezés és a kézműves eljárások teszik naggyá az Oliver Peoplest. Minden szemüvegkeret gondos és figyelmes kezek munkája, amelyet a legkiválóbb alapanyagokkal ötvöznek. A naturális színválasztás minden évszakban stílusos megjelenést biztosít, az antikolt arany és titán szárak pedig könnyed és kényelmes viseletet biztosítanak.


A szemüveglencsék szintén az exkluzivitást képviselik: a polarizált és fényre sötétedő, klasszikus üveglencsék nemcsak kiváló látásélményt, kontrasztot és színérzékelés, de kényelmet és védelmet is biztosítanak a szemeidnek.


Minden részletében értékes


Mivel a márkának fontosak a részletek, ezért a termék minden elemében a legkiválóbb minőségre törekedtek. A kézi munkafolyamatok mellett az alapos ellenőrzés, a keretek csomagolása és a hasznos kiegészítők - kemény tok, törlőkendő - is hozzájárulnak ahhoz, hogy a lehető leghosszabb élettartamot tudják biztosítani viselőiknek.





Tapasztald meg a sztárok hétköznapjait és viseld te is a legstílusosabb szemüvegeket és napszemüvegeket az Oliver Peoplestől!

Látogass el üzletünkbe és válogass a legújabb kollekcióból!


 

Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!




814 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page