top of page

Szemüvegkereteink

Válaszd azt a keretet,  amely kényelmes, tetszik Neked, illeszkedik az arcformádhoz, megy a stílusodhoz.

Számíthatsz ránk, a segítségedre leszünk a megfelelő keret kiválasztásában.

 

Nézd meg az újdonságainkat:

oliver peoples_edited.jpg

Az Oliver Peoples egyenesen Hollywoodból, Kalifornia szívéből,

az ikonikus Sunset Boulevard-ról érkezik meg hozzánk. A különleges,

los angelesi kultúra minden eleme – beleértve a divatot,

a filmművészetet, a zenét és a hamisítatlan kaliforniai életérzést – hatással volt a brandre és tetten érhető minden Oliver Peoples szemüvegen. Tovább olvasom...

kreuzbergkinder.png

Berlin sokak szerint a világ egyik legizgalmasabb helye. Annyi mindenképpen biztos, hogy a színes kultúrára, művésztere és az alkotó-kísérletező, fiatalos életstílusra vágyók fellegvára ez a város. Azonban

a német fővárosban található Kreuzberg negyed még Berlinen belül is egy külön individuum. Tovább olvasom...

fabala.png

A Fabala keretek és napszemüvegek kézzel készülnek, itt, Budapesten.

A manufakturális eljárás, az aprólékos kidolgozás és a minőségi alapanyagok garantálják a minőségi végeredményt: stílusos formavilág és személyre szabható színek biztosítják az egyedi megjelenést. Gondos kezek gondos munkája - próbáld fel nálunk és álmodd meg a számodra legkedvesebb színekkel, mi elkészítjük neked!

rayban_edited.jpg

A Ray-Ban sztorija az Egyesült Államokban kezdődött, 1938-ban a Bausch&Lomb készítette el az első kollekciót, kifejezetten a légierő pilótái igényeire szabottan. Ekkor született meg az Aviator, amit számtalan, korszakos modell követett, mint például a Clubmaster,

a Wayfarer és a többiek. A márka népszerűsége azóta is töretlen, legyen szó optikai keretről vagy napszemüvegről. 

morel_edited.jpg

A Marius Morel története egy olyan család története, amely már négy generáció óta, 1881-től készít szemüveget. Az eltelt időben, generációról generációra finomodott és tökéletesedett a gyártástechnológia, így manapság már kiemelkedő minőséggel és viselési élménnyel párosul a Morel mindegyik kollekciója. Nálunk megtalálod a Lightec, a Nomad és Marius Morel brandeket.

vanni_edited.jpg

1990-ben, Torinóban indult a VANNI története. Az eltelt időben a márka otthonra talált a világban, úgy Milánóban, mind Párizsban, Tokióban, New Yorkban és nálunk, Budapesten is. Hamisítatlan olasz dizájn, a háttérben pedig komoly felelősségvállalás: a koncepciótól  kezdve az anyagok és alkatrészek helyi beszállítóktól történő beszerzéséig és a gyártásig. Made in Italy, for sure.

A kollekció, amely mindig hangsúlyozza a viselője személyiségét. Az Outspoken 2013 óta az optikai piac érdekes színfoltja. A holland gyártó nagy szenvedéllyel kombinálja a különféle színű acetátlemezeket és fém alapanyagokat, nem ritkán extrám összeállításokat létrehozva. A magyarázat egyszerű: szeretik, ha a szemüvegek mosolyognak a viselője arcán, így kiemelik őt a többi szemüvegviselő közül.

outspoken_edited.jpg

A német Eschenbach cég, több mint 100 éves hagyománnyal és innovációval, méltán kiemelkedő szereplője az optikai iparnak. A Humphrey's márkája egy energikus, fiataloknak szóló kollekció, amely változatos, élő színekkel, merész mintákkal és textúrával, kiemelkedő minőségű alapanyagok felhasználásával készül.

humphreys_edited.jpg
tommy hilfiger.jpg

A Tommy Hilfiger a világ egyik vezető designer lifestyle brandje, amely a klasszikus amerikai stílust képviseli. Szemüvegkeretiben megtalálhatóak a fiatalos vonások, a bátor szín- és formahasználat egyaránt.

carrera_edited.jpg

1956 óta találkozhatunk a Carrera modelljeivel az optikai piacon. A kollekció fő jellemzője sportos, kifejező és merész design, így aztán egy Carrera szemüveg nem maradhat észrevétlen

bottom of page