top of page

Szemüvegkereteink

Válaszd azt a keretet,  amely kényelmes, tetszik Neked, illeszkedik az arcformádhoz, megy a stílusodhoz.

Számíthatsz ránk, a segítségedre leszünk a megfelelő keret kiválasztásában.

 

Nézd meg az újdonságainkat:

Mini 741025
Mini 741025
press to zoom
Outspoken 1375
Outspoken 1375
press to zoom
Nomad 40138
Nomad 40138
press to zoom
Outspoken 1807
Outspoken 1807
press to zoom
Öga 10174
Öga 10174
press to zoom
Outspoken 1808
Outspoken 1808
press to zoom
Ray-Ban Lady Burbank
Ray-Ban Lady Burbank
press to zoom
KreuzbergKinder Meggi
KreuzbergKinder Meggi
press to zoom
Koali 20123
Koali 20123
press to zoom
Outspoken 1808 2
Outspoken 1808 2
press to zoom
Outspoken 1375 2
Outspoken 1375 2
press to zoom
Outspoken 1807 2
Outspoken 1807 2
press to zoom
oliver peoples_edited.jpg

Az Oliver Peoples egyenesen Hollywoodból, Kalifornia szívéből,

az ikonikus Sunset Boulevard-ról érkezik meg hozzánk. A különleges,

los angelesi kultúra minden eleme – beleértve a divatot,

a filmművészetet, a zenét és a hamisítatlan kaliforniai életérzést – hatással volt a brandre és tetten érhető minden Oliver Peoples szemüvegen. Tovább olvasom...

kreuzbergkinder.png

Berlin sokak szerint a világ egyik legizgalmasabb helye. Annyi mindenképpen biztos, hogy a színes kultúrára, művésztere és az alkotó-kísérletező, fiatalos életstílusra vágyók fellegvára ez a város. Azonban

a német fővárosban található Kreuzberg negyed még Berlinen belül is egy külön individuum. Tovább olvasom...

fabala.png

A Fabala keretek és napszemüvegek kézzel készülnek, itt, Budapesten.

A manufakturális eljárás, az aprólékos kidolgozás és a minőségi alapanyagok garantálják a minőségi végeredményt: stílusos formavilág és személyre szabható színek biztosítják az egyedi megjelenést. Gondos kezek gondos munkája - próbáld fel nálunk és álmodd meg a számodra legkedvesebb színekkel, mi elkészítjük neked!

rayban_edited.jpg

A Ray-Ban sztorija az Egyesült Államokban kezdődött, 1938-ban a Bausch&Lomb készítette el az első kollekciót, kifejezetten a légierő pilótái igényeire szabottan. Ekkor született meg az Aviator, amit számtalan, korszakos modell követett, mint például a Clubmaster,

a Wayfarer és a többiek. A márka népszerűsége azóta is töretlen, legyen szó optikai keretről vagy napszemüvegről. 

morel_edited.jpg

A Marius Morel története egy olyan család története, amely már négy generáció óta, 1881-től készít szemüveget. Az eltelt időben, generációról generációra finomodott és tökéletesedett a gyártástechnológia, így manapság már kiemelkedő minőséggel és viselési élménnyel párosul a Morel mindegyik kollekciója. Nálunk megtalálod a Lightec, a Nomad és Marius Morel brandeket.

vanni_edited.jpg

1990-ben, Torinóban indult a VANNI története. Az eltelt időben a márka otthonra talált a világban, úgy Milánóban, mind Párizsban, Tokióban, New Yorkban és nálunk, Budapesten is. Hamisítatlan olasz dizájn, a háttérben pedig komoly felelősségvállalás: a koncepciótól  kezdve az anyagok és alkatrészek helyi beszállítóktól történő beszerzéséig és a gyártásig. Made in Italy, for sure.

A kollekció, amely mindig hangsúlyozza a viselője személyiségét. Az Outspoken 2013 óta az optikai piac érdekes színfoltja. A holland gyártó nagy szenvedéllyel kombinálja a különféle színű acetátlemezeket és fém alapanyagokat, nem ritkán extrám összeállításokat létrehozva. A magyarázat egyszerű: szeretik, ha a szemüvegek mosolyognak a viselője arcán, így kiemelik őt a többi szemüvegviselő közül.

outspoken_edited.jpg

A német Eschenbach cég, több mint 100 éves hagyománnyal és innovációval, méltán kiemelkedő szereplője az optikai iparnak. A Humphrey's márkája egy energikus, fiataloknak szóló kollekció, amely változatos, élő színekkel, merész mintákkal és textúrával, kiemelkedő minőségű alapanyagok felhasználásával készül.

humphreys_edited.jpg
tommy hilfiger.jpg

A Tommy Hilfiger a világ egyik vezető designer lifestyle brandje, amely a klasszikus amerikai stílust képviseli. Szemüvegkeretiben megtalálhatóak a fiatalos vonások, a bátor szín- és formahasználat egyaránt.

carrera_edited.jpg

1956 óta találkozhatunk a Carrera modelljeivel az optikai piacon. A kollekció fő jellemzője sportos, kifejező és merész design, így aztán egy Carrera szemüveg nem maradhat észrevétlen

bottom of page