top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

KreuzbergKinder - a bennünk élő lázadó!

Frissítve: 2019. nov. 7.

Berlin sokak szerint a világ egyik legizgalmasabb helye. Annyi mindenképpen biztos, hogy a színes kultúrára, művésztere és az alkotó-kísérletező, fiatalos életstílusra vágyók fellegvára ez a város. Azonban a német fővárosban található Kreuzberg negyed még Berlinen belül is egy külön individuum. Az egész negyed a kreativitás otthona és színpada, legyen szó az utcazenészekről,

a klubokról, a műtermekről, színházakról, startupokról és a szabad terekről. Az „anti-establishment” attitűd értékeit magáénak valló Kreuzberg nem hajlandó lemondani rebellis természetéről, így aztán nem meglepő, hogy az itteni KreuzbergKinder egyedi szemüveg és napszemüveg designer modelljei magukban hordozzák mindazt, amit ez a város jelent.



KrezbergKinder

A KreuzbergKinder elkötelezett aziránt, hogy a berlini, olykor provokatív street fashiont és a luxus minőséget összekösse. A fiatal berlini és milánói tervezőkkel dolgozó KreuzbergKinder minden darabja vakmerő, egyszerre ünnepli az egyént, a különbözőséget és a bennünk élő gyermeket.

A KreuzbergKindert 2016-ban jó barátok egy csoportja alapította, akik együtt hívtak életre egy olyan kollekciót, amely valóban feltűnő és egyedülálló, még a mindig pezsgő Berlinen belül is. Szemléletük szerint teret adnak a városban tetten érhető stíluskavalkádnak, és azon belül

a különböző szegletekből származó, egyedi kultúrák összeolvadásának. Igyekeznek létrehozni újra és újra olyan kollekciókat, amelyek mindannyiunkat játékra és az önmegvalósításra hívnak.



A márka tervezői egy lépéssel mindig a divat előtt járnak, sőt, az egyes darabokat a viselők is teremtik. A kollekció minden darabja igazán különleges, egyaránt merítkezik a kortárs kultúrából és az underground világból. Nem hétköznapi, nem visszafogott, de nagyon erőteljes és egyedi keretek és napszemüvegek jellemzik a márkát.


Eljött az idő, hogy szabadjára engedd a benned lakozó lázadó személyiséged és ezt a szemléletet Budapest utcáin is képviseld!




Ide kattintva bővebb bepillantást nyerhetsz a KreuzbergKinder kollekciójába!


Ha még többet szeretnél a kreuzbergi életérzésből, látogass el üzletünkbe!


 

Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!




768 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page