top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

Az igazi egyéniségek viselete: a francia Face á Face meghódítja Budapestet is

Frissítve: 2019. nov. 7.

Engedd szabadjára a fantáziád és élvezd a francia stílust: megérkezett a párizsi Face á Face a mi üzletünkbe is. Az egyedi keretek minden ízükben képviselik a párizsi bohém művészetet, tervezői nem félnek használni a különleges színeket és formákat.


Távol a szabványformáktól és a konformista divattól kezdődik az egyediség. A Face á Face szemüvegkeretei azoknak készültek, akik valódi egyéniségek és nem félnek megmutatni önmagukat akkor sem, ha az eltér kissé a megszokottól.


szem, látás, éleslátás, digitális világ, kék fény
Face á Face Bocca Twin 2

Minden darab egy művészeti alkotás

A Face á Face kereteket a Pascal Jaulent által működtetett dizájn stúdióban tervezik és készítik, ahol, mint finom kis építészeti darabokkal, játszanak a formákkal, színekkel és anyagokkal. Az itt megszülető darabok mindegyike a modern művészetekből, a kortárs dizájnból és az építészetből táplálkozik.


Az alapító, Pascal Jaulent, szenvedélye a társadalomtudomány és a néprajzkutatás; az építészet iránti rajongása révén várostervezőnek készült. Dolgozott a Nestlénél és a Diornál is, de az volt a vágya, hogy szerteágazó érdeklődése egy dologban ölthessen testet. Így 2014-ben megalapította a Face á Face-t, ahol azóta sikeresen tervezi meg a legkülönlegesebb szemüvegkereteket.



Ha szerinted a stlíus az önkifejezés egy módja és valami igazán különlegesre vágysz, gyere be üzletünkbe és nézd meg élőben is a Face á Face egyedi darabjait!


 


Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!



264 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page