top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

Vezetésre optimalizált útitárs



Ha autót vezetsz, biztosan tapasztalod a látáskomfort változásait: hosszabb éjszakák, rövidebb nappalok, sok mesterséges, kevés természetes fény, eső és köd. Ideje, hogy többet törődj a kihívásokkal, óvd és pihentesd a szemeidet, kedvezőtlenebb fényviszonyok mellett is!

Érj haza mindig épségben!


A szemeink számára az egyik legmegterhelőbb feladat a gépjárművezetés. Rengeteg beérkező információt kell folyamatosan, gyorsan és pontosan érzékelniük és továbbítaniuk, annak érdekében, hogy biztonságos döntéseket hozhassunk. A gépjárművezetés feltételei az őszi-téli időszakban nehezebbé válnak, ehhez hozzászoktunk. Vajon milyen negatív hatások érik ilyenkor a látórendszerünket és hogyan tudjuk kiküszöbölni azokat?


A köd, az eső, a hó zavarhatja a látásunkat. Különösen igaz ez akkor, ha gépjárművet vezetünk, amikor is az előbbiek a fényszórókkal - leginkább a LED és a Xenon - és más, zavaró, mesterséges fényekkel társulnak. A műszerfal állandó fényei mellett tovább csökken a látásélességünk, romlik a mélységérzékelésünk, a színlátásunk és a perifériás érzékelésünk, mindezek pedig rontják a reakcióidőnket is. A fáradó szemek egyre nehezebb fókuszálást eredményeznek, majd megjelenhetnek a száradás tünetei is: a szemeink bevörösödhetnek és irritáció tüneteit mutathatják, tovább rontva ezzel a biztonságos hazaérkezés esélyét.

Ha gyakran vezetsz gépjárművet, rendszeresen találkozhatsz ezekkel a zavaró tényezőkkel.



A megoldást a Hoya EnRoute Pro lencséje jelentheti számodra, amely kifejezetten a gépjárművezetők igényeinek figyelembe vételével készül.


illusztráció

A lencse speciális ragyogáscsökkentő szűrővel van ellátva, amely csökkenti a fények szóródását és még a kék fényt is szűri. A kontrasztfokozó szűrő felelős a jobb színérzékelésért és kontrasztosabb látásért. Emellett, a lencse prémium tükröződéscsökkentő, víz- és szennyeződés-taszító rétegekkel is el van látva, a maximális komfort érdekében.

Az EnRoute Pro lencse Így képes a fényvisszaverődések és a szembejövő forgalom zavaró fényhatásainak jelentős csökkentésére. Biztosítja a kotrasztosabb látást és jobb fényérzékelést rossz látási viszonyok között is, legyen szó esőről, ködről, éjjel és nappal is.


Az EnRoute Pro lencse progresszív változata a segítségedre lesz a közeli tárgyak (műszerfal, navigáció) pontos észlelésében. Az optimalizált lencsekialakítás megkönnyíti a fókuszváltásaidat, így akadálytalanul válthatsz a közeli és távoli fókuszpontok között. A gyártástechnológia pedig széles, torzításmentes látómezőt biztosít számodra.


A végeredmény: kényelmes és pihentető látásélmény vezetés közben, gyenge fényviszonyok és rossz időjárási körülmények között is.



Jól jöhet egy kedvező lehetőség


Az EnRoute Pro lencsék segítő társaid lesznek az úton töltött időben. A legújabb ajánlatunk szerint a lencséket

25% kedvezménnyel* kínáljuk neked, így most egy pár


>>> EnRoute Pro egyfókuszú lencsét, szupervékonyítással, 132.000 Ft helyett 99.000 Ft-ért, alapvékonyítással pedig 116.000 Ft helyett 87.000 Ft-ért,


>>> EnRoute Pro progresszív lencsét, szupervékonyítással 284.000 Ft helyett 213.000 Ft-ért, alapvékonyítással 252.000 Ft helyett 189.000 Ft-ért

rendelhetsz meg.



Látogass el hozzánk és mi segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb szemüveglencséket!


* 2021. január 31-ig

 

Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!




135 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page