top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

Mennyi? 66!


Napszemüveg viselése esetén sem kell lemondanod az éleslátásról, sőt! A rendelkezésedre álló dioptriás napszemüveg kínálatunk alkalmazkodik az életstílusodhoz és az aktivitásaidhoz, legyen szó egyfókuszú vagy progresszív szemüvegről, egyúttal biztosítja a 100% UV-védelmedet és a divatos megjelenésedet.

A kínálatunk a fényre sötétedő lencséktől, a színezett napszemüveglencséken át, egészen az egyedi rétegzésekig terjed. Ismerkedj meg velük az alábbiakban:


Olyan szemüvegre van szükséged, amelyet kültéren és beltérben is tudsz használni? A fényre sötétedő lencséket Neked találták ki! A Hoya Sensity lencséi kiválóan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz: beltérben kivilágosodnak, kültéren, az UV-sugárzás intenzitásához alkalmazkodva, besötétednek, így automatikusan biztosítják a szemeid számára a megfelelő körülményeket. A Sensity Dark lencsék a gépjármű szélvédője mögött is teszik a dolgukat, míg a Sensity Shine lencsék enyhe tükrös rétege utolérhetetlenül menő megjelenést garantál számodra. Három-három színből választhatsz mindkét réteg esetében. Mindegyik lencse 100% UV-védelemmel és 3 év réteggaranciával készül.

Bővebben a fényre sötétedő lencsék működéséről itt olvashatsz.




A címben említett '66' a dioptriás napszemüveglencsék színválasztékára értendő: ennyi különböző színből és árnyalatból választhatod ki a számodra legmegfelelőbb variációt. A klasszikus barna, szürke és zöld különböző árnyalatai alap tételek, de választhatod ezeket átmenetes színekben is, mint ahogyan az aktuális trendeknek megfelelő színeket is. Ezen felül, a speciális sport színezések jelentik a habot a tortán: esti kerékpározás a városban, esetleg magashegyi trekking? Van rá profi megoldásunk! Természetesen itt is 100% az UV-védelem és jár a 3 év réteggarancia is. A teljes színminta-kollekciót az üzletünkben tekintheted meg, itt pedig az ízelítő:




Beszéljünk a speciálisabb esetekről, mint például a polarizált lencse. Először nézzük a megoldandó problémát: a fény minden irányban terjed, azonban ha valamiről visszatükröződik (víz, hó, más fényes felület), akkor horizontálisan folytatja az útját. Ennek az egy iránynak köszönhetően az ilyen fénynek nagy az intenzitása és a szemeid számára zavaró ragyogás, csillogás kialakulásához vezet.

A polarizált lencsék egy speciális réteggel vannak ellátva, amelyet a gyártás során a lencse első és hátsó felszíne közé illesztenek. Ez a réteg a fény 98%-át kiszűri az egyik irányban, amely a napszemüvegeknél horizontális, így megszűnnek a zavaró tükröződések, csillogások.

A Hoya polarizált lencséi kiemelkedő hatékonysággal birkóznak meg ezzel a kihívással, így az UV-védelem mellett kényelmes, kontrasztos látást biztosítanak. Igazi kényeztetést jelentenek a szemeidnek a legnagyobb kihívást jelentő környezetben is. Rendelheted barna, szürke és zöld színben.

Vele vagy nélküle?


Szemüveglencse polarizált réteggel
Szemüveglencse polarizált réteg nélkül

Ajánjuk figyelmedbe a Hoya Mirror lencséinket, amelyek tükrös rétegükkel igazán divatos kiegészítői a mindennapjaidnak, amellett, hogy láthatatlanná teszik a szemeidet a külvilág számára. Természtesen van gyakorlati haszna is ennek a rétegnek: visszatükrözi a fényt a lencse felületéről, csökkentve ezáltal a szemeidbe jutó fény mennyiségét, ami hasznos lehet fényes, ragyogó környezetben, például kültéri aktivitásoknál. Itt is három különböző színből választhatsz: arany, ezüst kék, míg a Hoya Light Mirror változatot ezüst, kék, lila és réz színekkel rendelheted. Mind a hét variáció kombinálható 12 különböző alapszínnel.


Hoya Mirror és Light Mirror színek

A színek kiválasztásában segítségedre lesz a teljes palettát bemutató színminta-kollekciónk.

Látogass el hozzánk és válogass kedvedre a nagyszerű lehetőségekből!


 

Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!




114 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page