top of page
  • Szerző képeOptika Valentin

A digitális világra szabott megoldások

Frissítve: 2019. nov. 7.

A digitális eszközeink gyakori használata kihívások elé állítja a szemünket. A tartós közelre fókuszálás, a digitális képernyők által kibocsátott kék fény okozta terhelés szemfáradtságot, szemszárazságot és fókuszálási problémát okozhat.


Segíts a szemeidnek jól megválasztott, személyre szabott szemüveglencsével és rétegzéssel,

vagy kontaktlencsével!

Válaszd a számodra legjobb megoldást!

Megoldás szemüveglencsével


Számos kiváló megoldásunk van. Bemutatjuk Neked a Hoya Sync III lencsét, amely Blue Control réteggel készítve kiváló választás a problémák megelőzésére.


Ez a továbbfejlesztett egyfókuszú lencse enyhíti és megelőzi a digitális eszközök okozta szemfáradtságot, magas szintű látáskomfortot és vizuális élményt nyújt neked a nap folyamán.

A Sync III lencse felső, távoli zónája a távollátásban segít (amennyiben korrekció szükséges),

a lencse alsó részén kialakított „teljesítménynövelő zóna” pedig a közellátás értékét tartalmazza.

A lágy dioptriaátmenet megkönnyíti a fókuszváltásokat, így pihenteti a szemedet.


A digitális eszközöket használók széles körének tudjuk ajánlani A Sync III lencsét: tizenéves kortól akár 45 éves korig, a korrekciós szükséglettől függően, megoldást jelent a problémára.



BlueControl, az extra kényelem a szemeidnek! Mivel a legtöbb digitális eszközünket közelről használjuk, a szemünk állandóan ki van

téve a digitális eszközök képernyője által kibocsájtott fénynek, emellett még folyamatosan váltania is kell a különböző képek, szövegek, illusztrációk és vizuális effektek között.



A BlueControl felületkezeléssel ellátott lencsék különleges kényelmet nyújtanak neked, ugyanis csökkentik a digitális eszközök által kibocsátott, szemünkbe jutó kék fény mennyiségét, illetve mérsékelik a ragyogást, nyugodtabb, kontrasztosabb látás biztosítanak.

Ez a réteg csökkenti a tükröződést, rendkívül karcálló, vízlepergető, por- és szennyeződéstaszító.


A BlueControl réteget megrendelheted más, egyfókuszú vagy progresszív Hoya lencsékhez is!




Megoldás kontaktlencsével


A Biofinity Energys kontaktlencse

a segítségedre lesz a digitális eszközök használata miatt megnövekedett akkomodációs terhelés enyhítésében.

A lencse kiváló geometriája és modern alapanyaga gondoskodik a kényelmedről.


A Biofinity Energys biztosítja az éleslátást, kiválóan nedvesedik, magas az oxigén-áteresztése, így megbízható és egészséges alternatívát nyújt számodra.


A Biofinity kontaktlencsecsalád legújabb, kifejezetten a digitális eszközök okozta szemfáradtság kellemetlen tüneteinek enyhítésére tervezett tagja. Igazi áttörés a kontaktlencse technológiában, innovatív lencsegeometriája alkalmazkodik a közelre tekintés támasztotta igénybevételhez.

Próbáld ki, az első pár lencsét mi biztosítjuk Neked!


A legfontosabb a végére maradt: rendszeresen ellenőriztesd a látásod, évente legalább egyszer vegyél részt kontrollvizsgálaton, panasz esetén pedig haladéktalanul fordulj szakemberedhez!


Olvasd el a témához kapcsolódó másik bejegyzésünket is, amelyben bemutatjuk a digitális eszközök okozta problémákat és tippekkel szolgálunk a tünetek enyhítésére.



 


Tetszett? Iratkozz fel a hírlevelünkre!


Jártál már nálunk? Értékelj minket a Facebookon vagy a Google-ön!



166 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page