top of page

A kontaktlencsékről

A kontaktlencse egy modern, egyszerű és biztonságos látásjavító eszköz, melynek viselésével korrigálhatod a rövidlátásodat, távollátásodat, asztigmiádat és presbyopiádat is.

A kontaktlencse használatát egyszerűen elsajátíthatod, a segítségedre leszünk benne:

a látásvizsgálatot és viselési alkalmassági vizsgálatot követően megtanítjuk neked a kontaktlencse helyes kezelését, ápolását, tisztítását és tárolását.

A szemed egészsége kiemelten fontos, ezért kontaktlencse használatakor maradéktalanul tartsd be a viselési és higiénés szabályokat és rendszeresen - évente legalább egyszer - vegyél részt kontrollvizsgálaton, így a kontaktlencse valóban biztonságos eszközként fogja segíteni az éleslátásodat.

Bővebben a kontaktlencsék használatáról itt olvashatsz.

 

Ismerkedj meg a legjobb kontaktlencsékkel és ápolószerekkel:

Napilencsék

Modern és kényelmes megoldás biztosítanak Neked a legújabb, szilikon-hidrogél napilencsék: reggel felhelyezed, este eltávolítod és nincs további teendőd. Biztonságos és kényelmes megoldás, akár allergia-szezonban is. 

Válaszd a CooperVision MyDay lencséjét, szférikus vagy tórikus kivitelben, vagy az Alcon Dailies Total 1 lencséjét, amit szférikus és multifokális kivitelben rendelhetsz meg. 

A digitális világ lencséje

A Biofinity Energys a digitális világ igényeire szabott kontaktlencse. Ha naponta legalább két órán át használsz digitális eszközöket (képernyő, tablet, okostelefon, ...) és gyakran tapasztalsz szemfáradtságot, szemfájdalmat, illetve száraz, égő érzést, itt az ideje, hogy kipróbáld a CooperVision Biofinity Energys lencséjét.

 

Havilencsék - Biofinity

A CooperVision Biofinity lencsecsaládja - köszönhetően az Aquaform technológiának - kiváló oxigén-áteresztést és természetes nedvesedést biztosít Neked, akár kiterjesztett viselési időben is. Természetesen nedvesdő lencse, kényelmes viselés egész nap.

Rendelheted szférikus, tórikus és multifokális kivitelben is.

Havilencsék - AirOptix

Tiszta látás és egész napos kényelem - ezt nyújtja Neked az Alcon AirOptix lencsecsaládja. A SmartShield technológiának köszönhetően a lencse kiválóan nedvesedik és az átlagosnál kevesebb fehérje és zsiradék rakódik fel rá. 

Rendelheted szférikus, szférikus színes, tórikus és multifokális kivitelben is.

Ápolószerek

Tapasztalod a szemszárazság tüneteit? Gyakori panasz, különösen, ha légkondicionált, műfényes körülmények között élsz, dolgozol, de ez előfordulhat kontaktlencse viselés mellett is. Használd a Systane cseppeket és felejtsd el a száraz szemet!

Ha havilencsét viselsz, ne felejts el a megfelelő ápolószerről gondoskodni! Az OptiFree PureMoist kiváló megoldás a lencséid tisztítására, tárolására.

Please reload

bottom of page