Láss világot!

A szemünk legfontosabb érzékszervünk, a környezetünkből beérkező információk 80%-át köszönhetjük neki: a fényeket, a színeket, a formákat, a minket körülvevő teret.

 

Az éleslátás megnyitja számunkra a világot, ezért is választottam ezt a hivatást, hogy megleljük az apró dolgok fontosságát, a bennük rejlő szépséget, csodát.

1997 óta dolgozom az optikai szakmában, látszerészként kezdtem, majd 2005-ben megszereztem az optometrista diplomámat. 2013-ban csatlakoztam a Magyar Kontaktlencse Társasághoz. 2014 óta a Magyar Optikus Ipartestület Optometrista Szekciójának elnökségi tagja vagyok.

 

Szeretem a munkámat, mert boldogsággal tölt el, ha Te, kedves páciensem, a munkám által tapasztalod meg, hogy milyen szép a világ tökéletes látással.

Mazán - Valentin Bernadett
optometrista, kontaktlencse specialista, látszerész

Fókuszban a látás!

A mindennapok során a milliónyi, apró, éles fókuszpont biztosítja számunkra azokat az élményeket, amelyekkel

teljessé tehetjük az életünket. Hasonlóan a fényképezőgép optikájához, a szemünk is precíz és megbízható képet ad

a minket körülvevő világról.

2001-ben kerültem kapcsolatba az optikai szakmával.

Az elmúlt években dolgoztam szemüvegkeret-gyárban, foglalkoztam szemüvegkeret-nagykereskedelemmel, majd optikai kiskereskedelmi hálózatnál, legutóbb pedig kontaktlencse gyártással és nagykereskedelemmel

foglalkozó cégnél tevékenykedtem.     

Mazán Tamás
értékesítő, marketinges, kontaktlencse szakértő

Házaspár vagyunk. Szakemberek vagyunk. Az Optika Valentin megnyitásával régi álmunk vált valóra. Otthonos környezetben, családias légkörben, személyes hangvétellel kínáljuk Neked minőségi, egyedi termékeinket és szolgáltatásainkat.

 

Hiszünk benne, hogy a szakmai elhivatottságunkkal, sokéves tapasztalatunkkal, legkorszerűbb műszereinkkel és kiváló termékeinkkel megoldjuk

az éleslátással kapcsolatos problémáidat.

Hiszünk a személyes kapcsolat varázsában. 

 

Üdvözlünk üzletünkben, láss világot velünk! 

360 photo optika valentin