top of page

Napszemüvegeink

A napszemüveg véd és öltöztet

 

Az UV-sugárzás bizonyítottan károsíthatja a szem felszínét, a szemlencsét és a retinát is, illetve felelős lehet a szürkehályog, a hóvakság, makuladegeneráció kialakulásáért, de ismertek a rövid távon nem észlelhető, hosszú távon viszont a színlátás vagy az éjszakai látás gyengülése formájában jelentkező tünetek is.

Egyszóval, óvatosan a napon! A szemed nem rendelkezik természetes eszközzel az UV-szűréshez, így erről Neked kell gondoskodnod!

A védelem mellett a napszemüvegnek fontos szerepe van az öltözködésben is. Tavasztól őszig, esetenként télen is viseled, így fontos, hogy az egyéniségednek és stílusodnak leginkább megfelelő modell(eke)t válassz.

A segítségedre leszünk a választásban!

Nézd meg az újdonságainkat:

Dioptriás napvédő lencséink 

Óvd és kíméld a szemeidet anélkül, hogy lemondanál a napsütés és az éleslátás élvezetéről!

Chemistrie klip

A szemüvegedre szabott, mágneses, polarizált előtét, amelyet 11-féle színárnyalatból választhatsz ki. Diszkréten illeszkedik az optikai keretedhez.

A klip mágnesét akár Swarowski kristálydíszítéssel is kérheted.

Spectrum Sphere színezések

Napszemüveg vagy sportszemüveg lencsét rendelnél az általad megálmodott színben? 64-féle árnyalat közül választhatsz, akár átmenetes színben is, így biztosan megtalálod a stílusodhoz illő megoldást.

Dynamic Sphere polarizált lencse

Ez a polarizált lencse kiszűri a ragyogást okozó vízszintes fényhullámokat, így erős fényben is nyugodt, fókuszált látást biztosít. 

Különösen ajánljuk autóvezetéshez, kültéri tevékenységekhez és extrém sportokhoz.

Hoya Mirror réteg

Amellett, hogy népszerű és divatos, a tükrös napszemüveglencsék visszatükrözik a fényt a lencse felületéről, ezáltal csökkentve a szemedbe fénymennyiséget. Csökkentik a ragyogás okozta vizuális diszkomfortot és a szem megerőltetését. Ajánljuk, ha fényes, ragyogó környezetben (hó, víz vagy homok) tartózkodsz. 

Please reload

Fényre sötétedő lencséink 

A megfelelő védelem és szín, minden fényviszonynál. Védelem és éleslátás.

Sensity

Fényre sötétedő lencse, mely kényelmes látást biztosít minden fényviszonynál. Kültéren pillanatok alatt besötétedik, beltérben gyorsan kivilágosodik, így a 100%-os UV-védelem mellett tökéletes átlátszóságot és kiváló látásélményt biztosít Neked, minden élethelyzetben, bármely évszakban.

Három színárnyalatban rendelheted: barna, szürke és zöld.

Autóvezetésnél a DriveWear lencse jelenti a megoldást.

DriveWear

Kifejezetten autóvezetéshez kifejlesztett, polarizált, fényre sötétedő lencse. Éles, magas kontrasztos látást biztosít Neked minden fényviszony esetén.

A szélvédő mögött, felhős körülmények között, csak a lencse zöldessárga polarizációs rétege aktiválódik, napos időben az alapszíne rézbarnává változik, szabadban pedig sötétbarna színével fokozza a komfortérzetedet.

Please reload

bottom of page